www.poolstation.nl

weblog 2021


 [thuispagina]  [weblog]  [wetenschap]  [mensen]  [station]  [ny-ålesund]  [waarnemingen]  [poolles]  [overzicht]  [english]

 
[vorige] [volgende]

nieuwe exclosures

22 juni 2021 15:00

We hebben zes nieuwe exclosures gebouwd op de oostoever van Solvatnet om de veranderingen in de vegetatie te zien die ontstaan door begrazing van ganzen. We hebben al vijf exclosures van dit type op thissbukta en de ze zijn zeer veel gebruikt voor verschillende studies (gebruik de zoekfunctie naar het woord exclusres). Inmiddels zien die exclosures er uit als gatenkaas.
De exclosures zijn 2 x 2 m2 en omgeringd door 0.5 m hoog hexanet kippengaas. Mikael Andreas Saetre (met fototoestel) and Simen Christen Karlsen zijn studenten van de universiteit van Trondheim NTNU, die drie weken lang samen met ons werken. Mikael zal doorgaan met de modellen die door Kate Layton-Matthews zijn gemaakt, om onze gegevens te analyseren.


 [thuispagina]  [weblog]  [wetenschap]  [mensen]  [station]  [ny-ålesund]  [waarnemingen]  [poolles]  [overzicht]  [english]
click for english language
[vorige] [huidige] [volgende] [overzicht]
20210621, 12:00 20210622, 15:00 20210624, 08:30 alle verslagjes met kleine foto's
smeltende sneeuw nieuwe exclosures poolonderzoek door india

Deze pagina heeft de volgende sleutelwoorden meegekregen: [planten]  Je kunt op een sleutelwoord klikken voor pagina's over hetzelfde thema.