www.poolstation.nl

weblog 2009


 [thuispagina]  [weblog]  [wetenschap]  [mensen]  [station]  [ny-ålesund]  [waarnemingen]  [poolles]  [overzicht]  [english]

 
[vorige] [volgende]

Trots

5 augustus 2009 10:00

I heb veel om trots op te zijn. Het studenten team doet fantastisch werk. Mijn zoon is een grote leergierige hulp en mijn vrouw en dochter zijn een grote steun en kunnen er tegen, dat ik ze zo lang alleen laat.
Vandaag is het helemaal bingo. Na 3 jaar lobbyen binnen NySMAC en zelfs de Noorse forskningsradet, is vandaag Ny-Älesund verschenen in Google Earth. Mede dankzij de steun van het orsk polarinstitutt en Kings Bay. Mijn persoonlijke overwinning was dat de gele mannetjes van mijn STREETVIEW allemaal precies op de weg kwamen te liggen.

Je kunt mijn STREETVIEW in Google Earth ophalen op deze pagina.

Vergeet niet om ook de locaties van de video's (onder [hotspots]) te bezoeken. De video's laten je achtergronden zien van de locatie.


 [thuispagina]  [weblog]  [wetenschap]  [mensen]  [station]  [ny-ålesund]  [waarnemingen]  [poolles]  [overzicht]  [english]
click for english language
[vorige] [huidige] [volgende] [overzicht]
20090804, 11:00 20090805, 10:00 20090805, 18:00 alle verslagjes met kleine foto's
poolverzamelaars trots vrienden uit Japan

Deze pagina heeft de volgende sleutelwoorden meegekregen: [streetview]  Je kunt op een sleutelwoord klikken voor pagina's over hetzelfde thema.