www.poolstation.nl

weblog 2008


 [thuispagina]  [weblog]  [wetenschap]  [mensen]  [station]  [ny-ålesund]  [waarnemingen]  [poolles]  [overzicht]  [english]

 
[vorige] [volgende]

Volgzame kuikens

7 augustus 2008 16:00

  De kuikens zijn 5 weken oud. Nog één week en ze kunnen vliegen. De veren groeien snel en ze zijn al zwart op de borst en in de nek.
Ik vind Elise in de beschutting van de kas. De ganzen zien woor de eerste keer in hun lven hun spiegelbeeld. Prachtige beelden van een verbaasde gans in de video. Die kun je hiernaast zien. Het is een "youtube" filmpje. Misschien moet je een flash-player daarvoor installeren als het niet goed zichtbaar is. Als je op het plaatje klikt, gaat de video lopen.
Elise en ik bespreken de voortgang van het project en daarna gaat Elise met de ganzen naar een goed grasplekje. De kuikens volgen Elise voorbeeldig.


 [thuispagina]  [weblog]  [wetenschap]  [mensen]  [station]  [ny-ålesund]  [waarnemingen]  [poolles]  [overzicht]  [english]
click for english language
[vorige] [huidige] [volgende] [overzicht]
20080805, 23:54 20080807, 16:00 20080813, 19:09 alle verslagjes met kleine foto's
mijn beer volgzame kuikens thermal imagery

Deze pagina heeft de volgende sleutelwoorden meegekregen: [brandgans]  [inprenten]  [birdhealth]  [video]  Je kunt op een sleutelwoord klikken voor pagina's over hetzelfde thema.