www.poolstation.nl

weblog 2008


 [thuispagina]  [weblog]  [wetenschap]  [mensen]  [station]  [ny-ålesund]  [waarnemingen]  [poolles]  [overzicht]  [english]

 
[vorige] [volgende]

Studenten uit Michigan

13 juli 2008 12:30

college over POP's John Hesse van Michigan State University heeft een excursie voor studenten georganiseerd. Al een jaar geleden is hij begonnen met de planning en heb ik hem op een cruiseboot ontmoet. Vandaag komt hij met vertraging aan in Ny-Ålesund. Geir Wing Gabrielsen geeft een inspirerend college over zijn onderzoek in het Mariene Laboratorium. Daarna neem ik ze mee naar buiten, waar we samen met de kuikens gaan wandelen. Ondertussen vertel ik ze over het brandgansonderzoek en het project birdhealth.
de kuikens loslaten één kuiken per student vanuit de hut langs de vos naar een veilige plek
les op locatie les op locatie We gaan met de kuikens naar buiten. Iedere student krijgt een kuiken en moet het veilig langs de vossenburcht dragen. In de regen geef ik een les over ganzen en het experiment met de kuikens. In dit experiment volgen we de ontwikkeling van het immuunsysteem, de spijsvertering en de dieetkeuze. Al deze componenten veranderen tijdens de ontwikkeling van de kuikens en zijn relevant voor groei en terreingebruik.

foto's genomen door John L. Hesse en Patrick Lederle.

Janwillem gaat spullen ophalen


 [thuispagina]  [weblog]  [wetenschap]  [mensen]  [station]  [ny-ålesund]  [waarnemingen]  [poolles]  [overzicht]  [english]
click for english language
[vorige] [huidige] [volgende] [overzicht]
20080712, 11:30 20080713, 12:30 20080713, 15:30 alle verslagjes met kleine foto's
mini wereld studenten uit Michigan kuikens verzorgen

Deze pagina heeft de volgende sleutelwoorden meegekregen: [bezoekers]  Je kunt op een sleutelwoord klikken voor pagina's over hetzelfde thema.